Bestyrelse

Bestyrelsen for Fredericia Svømmeklub

Bestyrelsen for Fredericia Svømmeklub - en del af EGIF

Klik på et billede for at finde kontaktoplysningerne på hver enkelt bestyrelsesmedlem. Her kan du også se hvilke udvalg de sidder i.

Organisation

Fredericia Svømmeklub – en del af EGIF har over 1.000 medlemmer fordelt på vores svømmeskole og vores konkurrenceafdeling. Vi har nogle enkelte ansatte som f.eks. svømmeskoleleder, sportschef og talentudvikler samt mange timelønnede trænere, instruktører og hjælpeinstruktører. Derudover har vi mange frivillige forældre, som hjælper med både specifikke og ad-hoc opgaver – noget vi værdsætter højt og ikke kan klare os uden.

Klubbens forskellige udvalg har deltagelse af mindst et bestyrrelsesmedlem samt et varierende antal frivillige og ulønnede forældre. Her varetages de
mangeartede opgaver, som det kræver at drive en svømmeklub i dagligdagen. Klubben har ikke økonomi til, at kunne ansætte en administration, der kan
varetage disse opgaver. Derfor er klubbens funktion og overlevelse afhængig af, at der er ulønnet og frivillig indsats fra forældre til klubbens medlemmer.

Svømmeklubbens forretningsorden

Her kan du læse om forretningsordenen for Fredericia Svømmeklub – en del af EGIF.

EGIFs vedtægter - hovedforening

Her kan du læse vedtægterne for hovedforeningen EGIF.
Du kan læse mere om EGIF på deres hjemmeside her